Sponsorer

Det er helt afgørende at have gode sponsorer og samarbejdspartnere for at kunne afvikle et danmarksmesterskab i ballonflyvning.

Nedenfor finder du en præsentation af vores sponsorer, som vi er meget taknemmelige for støtter dansk ballonsport.

Uden gastank fyldt med gas – ingen ballonflyvning. Dansk Ballonunion har indgået en længerevarende aftale med Kosan Gas, der er Nordens førende leverandør af gas.

Kosan Gas har eksisteret i mere end 90 år og er leverandør af gas og gasanlæg til dette og fremtidige danmarksmesterskaber. Vi glæder os til fylde vores tanke med Kosan Gas.

Motto: Vi efterlader ingen på vejen til en grøn fremtid

Gram Slot er blevet omdannet til levende kulturarv, hvor vi afholder mange forskellige events som koncerter, fester, kurser og konferencer samtidig med at vi driver et stort økologisk landbrug.

Gram Slot er således en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur, landbrug og natur.

Velkomment til!

I Haderslev Kommune lykkes vi gennem det løsningsorienterede samarbejde mellem borgere, erhvervsliv og uddannelser. Her samarbejder vi, fordi gode nabo- og partnerskaber gør os stærkere, end vi kan være hver for sig.

FN’s verdensmål og det aktive medborgerskab er det grundlag for innovation og bæredygtig udvikling, der løfter vores kommune til mere end en geografisk fællesnævner.

Vi er aktive med hjerte og vilje, fordi det at stå sammen om noget større end os selv er lige så meget vores lokale historie, som det er vores globale fremtid.

Motto: Vilje og hjerte